Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?   Всеки Човек винаги  иска

...
Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?
 
Всеки Човек винаги  иска
Коментари Харесай

За Могъщата власт на Заклинанията!

 e5aa713a508d8cface307efd9c334029

Всъщност някой знае ли Какво е Заклинание?
 
Всеки Човек винаги  желае да бъде обичан и  да се харесва на противоположния пол. Тази нужда на равнището на безусловните рефлекси, е присъща на всяко създание и е нужна за основаване на поколение.

Но нас не постоянно ни обичат тези, които ни харесват. Не инцидентно се споделя „ Ние избираме, нас ни избират, и какъв брой постоянно това  не съответствува. “ И тогава хората се обръщат към магията за помощ.

Има цялостен раздел, който се назовава – Любовна магия.

Любовната магия съществува хиляди години у  всички нации по света.

Ако отворите историята на магията на който и  да е народ, можете да срещнете заклинания и ритуали за привличане на обич, власт над другия пол и така нататък

Така че дано да забележим какво е любовна магия и какво  може. Като всяка магия, това е енергийно влияние. В взаимозависимост от заклинанието и ритуала, тя може да бъде ориентирана към себе си (например, за  увеличение на  привлекателността), или към обекта на желанието (това към този момент е магия).

Разбира се, вторият вид изисква по-голяма отговорност, което се дължи на обстоятелството, че въздействието е против волята на индивида, който даже не знае, че го омагьосват.

Ето за какво ние би трябвало да знаем каква отговорност пада върху вас, в случай че сме решили да омагьосаме този, който ни е  харесал. Може да се окаже, че той не е наш по орис, а тогава ще последват неизбежни кармични проблеми.

Заклинание – това е енергийно влияние върху човек, за да се потисне неговата  воля и с цел да се  подчинява на различен, нормално от противоположния пол.

Фази на деяние

Начално положение преди заклинанието: Познавате персона от противоположния пол, която кардинално не ви харесва и не ви интересува от позиция на любовни взаимоотношения.

Инициализация на  заклинанието: Забелязвате   специфична демонстрация на интерес към вас от особата и повишена  ревнивост от нейна страна към вашите другари, приятелки и познато. Създава се усещането, че те нещо и пречат.

Фаза 1 (Отхвърляне на вашия свят): Тази персона внезапно стартира да ви харесва, и вие късате с вашите другари, познати и другари, заради неочаквани кавги, събития или разлики в отзиви, които не са съществували преди.

Фаза 2 (Идентификация със света на особата): Започват да се появяват нови другари, познати и приятелки от обкръжението на тази персона, и тя стартира да ви притегля като магнит.

Фаза 3 (Привързване): След всички ваши мисли, действия и дейности, угодни на особата, следват приятни събития. След всички ваши  мисли, дейности и действия,  неприятни на особата, следват тежки последствия и събития (камшик).

Фаза 4 (Окови): На  мненията на фамилията ви във връзка с това лице,  реагирате  с яд, осъждате ги и даже ги проклинате. Вие към този момент нямате свои проекти и цели, вие към този момент сте  плебей на  проектите и задачите на тази персона.

Вие към този момент сте във властта на заклинанието!

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Върховно проклинание за осъществяване на желанията

 

Независимо, че в това проклинание няма непосредствено послание към Висшите сили, в никакъв случай не се шегувайте с него и не го казвайте за щяло и нещяло. Четете го единствено в неделя…

Цялата публикация

Приложна магия: на практика препоръки за всеки ден

 

УТРО ==== Когато се разсъните, не започвайте неотложно диалог с никой. Древните източни мъдреци са споделили: „ Тогава опитът на нощта ще се придвижи в мъдростта на утрото. “   ==== Когато…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР